Online serviceafspraak maken

Het gemak van Bauknecht Service.

De huishoudapparaten van Bauknecht worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Toch kan het zijn dat u vragen of een storing hebt bij het gebruik van het apparaat.
Gelieve de rubriek ‘Meest gestelde vragen’ te raadplegen als u vragen hebt over het gebruik en/of het onderhoud van uw apparaat.


Zelf uw storing oplossen

Raadpleeg eerst de rubriek "Meest gestelde vragen" op onze website, wellicht kunt u de storing eenvoudig zelf verhelpen. Ook kan de met het apparaat meegeleverde gebruiksaanwijzing eventuele oplossingen bieden. Via onderstaande link kunt u zelf het bezoek van een technieker plannen. De technieker zal de opdracht uitvoeren tegen betaling, tenzij de opdracht valt onder de fabrieksgarantie - lees hiervoor de garantievoorwaarden en/of reparatietarieven.

Via drie eenvoudige stappen maakt u zelf een serviceafspraak: 1 Uw gegevens, 2 Uw afspraak, 3 De bevestiging van uw afspraak. Nadat de online serviceafspraak is afgerond, ontvangt u een ontvangstbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Onze technieker zal in de loop van de ochtend contact met u opnemen om een concreter tijdstip door te geven. Wenst u de afspraak te verplaatsen, dan vragen wij u vriendelijk om tenminste de dag vóór de geboekte datum vóór 16u30 telefonisch contact met ons op te nemen.

De factuur dient u contant te betalen. In geval van garantie of verlengde garantie vragen we u om de voorwaarden na te lezen, en de documenten klaar te leggen bij het bezoek.

Online serviceafspraak maken


Wilt u telefonisch een serviceafspraak maken, dan kunt u onze medewerkers van de Bauknecht Consumentenlijn bereiken van maandag tot vrijdag van 8u tot 18u op telefoonnummer 02 - 263 33 33.

Wij danken u voor het vertrouwen.

Garantie- en reparatievoorwaarden

Garantievoorwaarden
Reparatievoorwaarden en -tarieven

TELEFONISCH EEN SERVICEAFSPRAAK MAKEN

U kunt onze medewerkers van de Bauknecht Consumentenlijn bereiken
van maandag tot vrijdag van 8u tot 18u op telefoonnummer:

02 - 263 33 33

ONLINE EEN SERVICEAFSPRAAK MAKEN

Hier kunt u zelf een afspraak maken met een technieker:
snel en gemakkelijk
.

ONLINE SERVICEAFSPRAAK MAKEN