ONTDEK NIEUWE SMAAKAVONTUREN

ONTDEK NIEUWE SMAAKAVONTUREN

Keukens zijn zo verschillend als mensen. Met de nieuwste technologieën, unieke designs en innovaties hebben wij voor iedereen het juiste inbouwapparaat, waarbij zelfs aan de hoogste eisen wordt voldaan.

KOKEN & BAKKEN

ONTDEK NIEUWE SMAAKAVONTUREN

ONTDEK NIEUWE SMAAKAVONTUREN

De nieuwe designs doen u op diverse manieren zin krijgen om te koken. Ervaar maximale flexibiliteit voor buitengewone resultaten. Met apparaten die zich aanpassen aan uw behoeften en het werk verlichten in plaats van het te bemoeilijken.

KOELEN & VRIEZEN
VOOR LANGERE VERSHEID
VOOR LANGERE VERSHEID

Wat er ook op uw winkellijstje staat: vis, vlees, groenten of fruit... op een ding kunt u vertrouwen: in uw Bauknecht koelkast blijft al het voedsel langer vers en lekker. Daarvoor zorgen innovatieve technologieën, zoals Zero° BioZone en ProFresh, die steeds voor de juiste bewaaromstandigheden zorgen. U proeft het verschil!

VAATWASSEN
FLEXIBILITEIT GEGARANDEERD
FLEXIBILITEIT GEGARANDEERD

De Bauknecht vaatwassers helpen u van het vervelende afwassen af, en precies zoals u het wilt: energie- en waterbesparend, grondig en zorgvuldig, snel en stil. Daardoor is er meer tijd om te koken en te genieten. De binnenkant van de vaatwasser zal u inspireren. De stabiliteit en flexibiliteit van de bovenste korf vereenvoudigen het inladen. De kwalitatief hoogwaardige, stabiele korven ondersteunen uw glazen en borden tijdens het spoelen en dankzij de flexibele laadopties bespaart u heel wat ruimte.

Sluiten

Waar te koop?