>
ACTIVE CARE WASMACHINE

ACTIVE CARE WASMACHINE

Krachtig verwijderen van vlekken - langer stralende kleuren.
Verwijder meer dan 100 vlekken bij slechts 20°C.

Verkooppunten
Naast het eenvoudige design en de talrijke wasprogramma's overtuigt de nieuwe Active Care wasmachine met een optimaal wasresultaat bij slechts 20°C en laat ze de kleuren van uw kleding langer stralen.
ACTIVE CARE

ACTIVE CARE

Drie technologieën gecombineerd in één unieke optie die meer dan 100 vlekken verwijdert bij slechts 20°C en de levensduur van donkere kleuren verdubbelt.* Active Care activeert automatisch 3 elementen:

ACTIVE MOUSSE
Water en wasmiddel worden vooraf gemengd tot schuim dat direct in de trommel wordt gesproeid. Dit verbetert de efficiëntie van het wasmiddel tot 60%** bij slechts 20°C.

ACTIVE DRUM
De invertermotor genereert tot 10 verschillende trommelbewegingen om actief te kunnen reageren op elk type vuil. Voor het optimaal verwijderen van vlekken.

ACTIVE LOAD
Een sensor detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed, past het waterverbruik en de wastijd aan de belading aan en zorgt voor een optimaal energieverbruik terwijl Active Care actief is. Zonder compromis op het vlak van wasresultaten!

MET DE KRACHT VAN STOOM
MET DE KRACHT VAN STOOM

Steam Pack combineert twee doeltreffende oplossingen op basis van de kracht van stoom:

STEAM REFRESH PROGRAMMA
Het programma verfrist kleding in slechts 20 minuten zonder ze te wassen, wat energie en water bespaart. De stoom dringt diep door in het textiel, verwijdert nare geurtjes en ontspant de vezels. Dit vermindert kreuken en maakt strijken gemakkelijker.

STEAM HYGIENE OPTIE
Met deze optie is uw kleding zelfs bij lage temperaturen hygiënisch schoon. In de trommel wordt stoom gegenereerd die tot 99,9% van alle bacteriën verwijdert zonder chemische toevoegingen.

IETS VERGETEN? GEMAKKELIJK TOEVOEGEN VAN ITEMS TIJDENS HET WASSEN
IETS VERGETEN? GEMAKKELIJK TOEVOEGEN VAN ITEMS TIJDENS HET WASSEN

Het komt vaak voor dat u net de wasmachine heeft gestart en even later uw favoriete vuile jeans vindt. Met de Stop&Add-functie kunt u gedurende de eerste minuten van het wasprogramma zonder probleem items van elke grootte toevoegen.

1
2
3
4

BAUKNECHT VERDELERS IN UW BUURT

Verkooppunten

Sluiten

Waar te koop?