Ovens
BCS11A9FHTSKA
Kenmerken van deze Bauknecht oven: geavanceerde elektrische technologie laat u tijdens het koken energie besparen. Multi Level-koken, gerechten gelijktijdig op 3 verschillende niveaus bereiden. Capaciteit van 48 liter. Soft Close, slechts een zacht duwtje en de ovendeur sluit zich langzaam, geruisloos en zonder moeite, voor nog meer gebruiksgemak.
Meer lezenBasiskenmerken
Kleur: Donkergrijs
Zelfreinigende technologie: Injected Steam Cleaning
Energieklasse: A+
De traditionele oven verandert in een stoomoven. De Total Steam technologie creëert de ideale condities in de oven voor het koken met 100% stoom. Met deze technologie blijft het vochtgehalte in het voedsel optimaal en de temperatuur altijd beneden de 100°C. Voeg simpelweg wat water toe in de lade aan de voorzijde. Het verhittingselement achterin verandert het water in stoom die gelijkmatig in de ovenruimte wordt verdeeld. Voor gezonde en sappige gerechten.
Active Steam met de opties High Active Steam, Mid Active Steam en Low Active Steam is hier ook beschikbaar.
Bespaar tijd en energie door drie maaltijden tegelijk te bereiden!
Door de SoftClose technologie zorgen de scharnieren met hydraulische dempers ervoor dat de deur van je oven extra zacht sluit, zelfs met de kleinste aanraking.
Goede energie-efficiëntie.
Met zijn A+ energielabel biedt dit Bauknecht apparaat je zowel ideale prestaties als een uitstekend energieverbruik.
Perfect bereide gerechten!
Stel eenvoudig de gewenste kerntemperatuur in op de kerntemperatuurmeter, via de display kunt je de temperatuur aflezen. Zodra de kerntemperatuurmeter is aangesloten, wordt de kerntemperatuurmodus automatisch geactiveerd.
Elektronische temperatuurcontrole.
Met de nieuwe kerntemperatuurmeter lukken al je ovengerechten perfect.
De gepatenteerde kabel behoudt perfect zijn vorm. Ideaal dus om niet alleen gebraad in het oog te houden, maar ook om de kerntemperatuur te meten van vloeibare gerechten, zoals cakebeslag. Steek de kerntemperatuurmeter gewoon in het gerecht en de Dynamic Intelligence sensortechnologie past automatisch de temperatuur en kookduur aan.
Stoom je gerecht zachtjes gaar op lage temperatuur.
Bij sous-vide koken of vacuümgaren stoom je hermetisch verpakt voedsel gedurende langere tijd op een constante temperatuur. De aroma’s en het vocht kunnen niet ontsnappen, zodat je gerecht al zijn voedingsstoffen en volle smaak behoudt.
Prestaties
Afmetingen
Specificaties
Programma's
Accessoires
Sluiten
Waar te koop?