Kookplaten

CleanProtect - Bauknecht inductiekookplaat - BS 5860F CPAL

BS 5860F CPAL

Kenmerken van deze Bauknecht elektrische kookplaat: een elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. (4 + 0) kookzones. Elektrisch. 4 inductiezones. De FlexiCook technologie laat je meerdere zones samenvoegen, ideaal voor grotere potten en pannen. Slidercontrole, voor een eenvoudige bediening. Dankzij CleanProtect, onze exclusieve beschermlaag, maak je je kookplaat moeiteloos proper met een straaltje water. Zo blijft je kookplaat altijd even mooi glanzen.

Meer lezen

Basiskenmerken

Type kookplaat: Elektrisch

Aantal kookzones: 4

Breedte (cm): 59.8

Belangrijkste kenmerken
Belangrijkste kenmerken
ActiveHeat met FlexiSpace
ActiveHeat met FlexiSpace

De ActiveHeat-functie verdeelt het kookoppervlak in 3 zones, elk met een vooraf ingestelde temperatuur zodat je nog flexibeler kunt koken: laag, gemiddeld of hoog. Als je een pan van de ene zone naar de andere verplaatst, past de inductiekookplaat het vermogen automatisch aan op basis van de positie van de pan, zodat je de kooktemperatuur van je gerecht kunt verhogen of verlagen zonder dat je de instellingen handmatig hoeft te wijzigen.

FlexiSpace
FlexiSpace

De nieuwe verticale Flexi-zone is speciaal ontworpen om de dekking van de kookzone te verbeteren, potten en pannen nauwkeurig te detecteren en de warmte beter te verdelen dankzij de 4 spoelen. Je kunt een of meer potten en pannen op de flexibele zone plaatsen voor een gelijkmatig kookresultaat voor al je gerechten.

Connectiviteit
Connectiviteit

Met de praktische en exclusieve Home Net-app wordt je kookervaring nog beter. De app is beschikbaar voor Android en iOS en met de app kan je je Bauknecht inductiekookplaat vanaf je smartphone bedienen, een nieuwe kookcyclus starten, de inductiekookplaat met de damkap verbinden, het online receptenboek raadplegen, een wekelijkse maaltijdplanner maken of contact opnemen met de klantendienst.

My Menu
My Menu

Met de inductiekookplaten van Bauknecht zet je je kookkunsten extra in de kijker en kan je nieuwe mogelijkheden uitproberen dankzij My Menu, de vooraf ingestelde automatische functies beschikbaar op elke kookzone. Je gebruikt My Menu zeer snel en eenvoudig via het intuïtieve display. Nadat je de gewenste functie hebt geselecteerd, stelt de kookplaat automatisch de juiste kooktemperatuur in voor je gerecht. Met de volgende vier automatische functies van My Menu bereik je heel eenvoudig geweldige kookresultaten en voorkom je dat gerechten aanbranden of energie wordt verspild: smelten, sudderen, koken en warmhouden.

FlexiCook
FlexiCook

Flexibele kookplaat
De intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht inductiekookplaat herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten. Laat bijvoorbeeld de ene koken, terwijl de andere pruttelt. Ook is het mogelijk om twee kookzones te combineren voor een grote pan of grillplaat met een gelijkmatige temperatuur. U kunt de pot of pan vrij verplaatsen binnen de FlexiCook-zone. Bij het verplaatsen van de pot of pan binnen de FlexiCook-zone worden de instellingen overgedragen; de brug daartussen wordt gedeactiveerd.

Booster
Booster

Dankzij de boosterfunctie bereikt uw kookplaat snel de gewenste temperatuur, zodat gerechten snel op tafel staan.

Smelten
Smelten

Smelten zonder au bain-marie.
Mogelijk op inductie- en keramische kookplaten die de pan op een constante temperatuur van ca. 35°C houden.

Inductie
Inductie

Intelligent en efficiënt.
Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd op uw energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct aan de bodem van de pot of pan opgewekt - en pas wanneer deze op de kookplaat staat. De warmte is snel te regelen, net zoals bij gaskookplaten.

CleanProtect
CleanProtect

De makkelijkst te reinigen kookplaat, met alleen water*. Dankzij CleanProtect, onze exclusieve beschermlaag, maak je je kookplaat moeiteloos proper met een straaltje water. Zo blijft je kookplaat altijd even mooi glanzen.
*In vergelijking met Bauknecht kookplaten zonder coating.

Technische gegevens

Belangrijkste specificaties

 • Besturingssysteem : Elektronisch
 • Aantal vermogenniveaus : 18+booster
 • Spanning aan indicator : Ja
 • Vergrendeling van het bedieningspaneel : Ja

Afmetingen

 • Hoogte apparaat (mm) : 5.4
 • Breedte apparaat (mm) : 59.8
 • Diepte apparaat (mm) : 51.8

Specificaties

 • Type energie : Elektrisch
 • Aantal elektrische kookzones : 4
 • Aantal inductiezones : 4
 • Timer : Ja
 • Positie bedieningspaneel : Voorlader
 • Booster : 4
 • EAN-code : 4011577864274
Vergelijken
0/3

Sluiten

Waar te koop?