Kookplaten

Bauknecht inductiekookplaat - CTAC2 8905AFS AL

CTAC2 8905AFS AL

Kenmerken van deze Bauknecht elektrische kookplaat: een elegante technologie die de pan en niet de kookplaat verwarmt, energieverspreiding beperkt en perfecte kookresultaten biedt. (4 + 0) kookzones. Elektrisch. 10 inductiezones. De FlexiCook technologie laat u meerdere zones samenvoegen, ideaal voor grotere potten en pannen. Slidercontrole, voor een eenvoudige bediening.

Meer lezen

Basiskenmerken

Type kookplaat: Elektrisch

Aantal kookzones: 10

Breedte (cm): 86.0

Belangrijkste kenmerken
Belangrijkste kenmerken
My Menu met geavanceerde sensortechnologie
My Menu met geavanceerde sensortechnologie

De innovatieve sensoren controleren de temperatuur tijdens het hele kookproces voor onberispelijke resultaten, elke keer opnieuw.

ActiveHeat met TotalFlexi
ActiveHeat met TotalFlexi

Met deze functie wordt het hele kookoppervlak verdeeld in 4 onafhankelijke kookzones met verschillende temperatuurniveaus: laag, gemiddeld of hoog. Zo kan je meerdere potten tegelijk gebruiken om te koken, sudderen of smelten. En er is nog meer mogelijk! Met ActiveHeat kan je ook je gerechten klaarmaken met verschillende temperatuurniveaus door de pan gewoon van de ene zone naar de andere te verplaatsen, zonder dat je de instellingen handmatig hoeft te wijzigen.

TotalFlexi
TotalFlexi

De inductiekookplaat geeft je alle vrijheid om het kookoppervlak naar eigen wens in te richten. De 8 afzonderlijke spoelen maken het mogelijk de kookplaat te gebruiken als één enkele kookzone met dezelfde temperatuur over het hele oppervlak of flexibel op te splitsen in 8 afzonderlijke zones met 8 verschillende temperatuurniveaus. Je kunt dus op Bauknecht vertrouwen, ook als je veel vrienden hebt uitgenodigd.

Active Cook
Active Cook

Active Cook-modus helpt stap-voor-stap bij het bereiden van elk recept. Bereik altijd de gewenste resultaten op de meest intuïtieve manier.

FlexiCook
FlexiCook

Flexibele kookplaat
De intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht inductiekookplaat herkent zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten. Laat bijvoorbeeld de ene koken, terwijl de andere pruttelt. Ook is het mogelijk om twee kookzones te combineren voor een grote pan of grillplaat met een gelijkmatige temperatuur. U kunt de pot of pan vrij verplaatsen binnen de FlexiCook-zone. Bij het verplaatsen van de pot of pan binnen de FlexiCook-zone worden de instellingen overgedragen; de brug daartussen wordt gedeactiveerd.

Booster
Booster

Dankzij de boosterfunctie bereikt uw kookplaat snel de gewenste temperatuur, zodat gerechten snel op tafel staan.

Smelten
Smelten

Smelten zonder au bain-marie.
Mogelijk op inductie- en keramische kookplaten die de pan op een constante temperatuur van ca. 35°C houden.

Inductie
Inductie

Intelligent en efficiënt.
Geniet van volledige flexibiliteit en bespaar tegelijkertijd op uw energiekosten. Dankzij de innovatieve inductietechnologie wordt de warmte direct aan de bodem van de pot of pan opgewekt - en pas wanneer deze op de kookplaat staat. De warmte is snel te regelen, net zoals bij gaskookplaten.

Technische gegevens

Belangrijkste specificaties

 • Besturingssysteem : Elektronisch
 • Aantal vermogenniveaus : 18+booster
 • Spanning aan indicator : Ja
 • Vergrendeling van het bedieningspaneel : Elektronisch

Afmetingen

 • Hoogte apparaat (mm) : 5.1
 • Breedte apparaat (mm) : 86.0
 • Diepte apparaat (mm) : 51.0

Specificaties

 • Type energie : Elektrisch
 • Aantal elektrische kookzones : 6
 • Aantal inductiezones : 10
 • Timer : Ja
 • Positie bedieningspaneel : Voorlader
 • Booster : 10
 • EAN-code : 4011577857375
Vergelijken
0/3

Sluiten

Waar te koop?