OVENS EN COMPACTE OVENS

ONTDEK NIEUWE SMAAKAVONTUREN.

De nieuwe ovens van Bauknecht doen u op diverse manieren zin krijgen om te koken. Ervaar maximale flexibiliteit voor buitengewone resultaten. Met apparaten die zich aanpassen aan uw behoeften en het werk verlichten in plaats van het te bemoeilijken.

COLLECTION 9

COLLECTION 7

COLLECTION 3

MULTIFUNCTIE TURBO-HETELUCHTOVEN MET PYROLYSE

BIK9 MP8TS3 PT

 • Pyrolyse reiniging
 • ProCook timer
 • SoftClose-ovendeur en uitschuifset voor bakplaten en roosters
 • Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal
Meer informatie Verkooppunten
 • ProCook-timer

  De ProCook-timer zorgt met 28 sensorgestuurde voorgeprogrammeerde recepten en slimme functies voor perfecte kookresultaten.

 • Fonctions automatiques

  Automatische functies

  Automatische functies voor basishandelingen en trendy gerechten, bijvoorbeeld het laten rijzen van deeg, warmhouden, pizza/brood, opwarmen van kant-en-klaargerechten, Slow Cooking en Maxi Cooking bij grote hoeveelheden voedsel.

 • Pyrolyse

  Zelfreinigende functie - pyrolyse

  De pyrolyse zelfreinigende functie verbrandt bij hoge temperaturen vuil en vet in de ovenruimte. Aan het einde van de cyclus kunnen alle resten eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek: hygiënisch schoon, zonder gebruik van chemische producten.

 • DiamondClean

  Zelfreinigende functie - DiamondClean

  Het speciale reinigingsprogramma DiamondClean verwijdert zelfs hardnekkig vuil met de natuurlijke kracht van stoom op 90°C. U hoeft alleen nog maar even met water en spons na te vegen.

 • Air pulsé

  Turbo hete lucht

  Koken, bakken en braden zonder voorverwarmen; de innovatieve turbo heteluchtfunctie maakt het mogelijk. De hete lucht wordt vanaf de eerste minuut gelijkmatig in de oven verdeeld en zorgt daarmee voor een gelijktijdige bereiding op de drie verschillende niveaus, zonder dat geuren vermengen. Het resultaat is altijd perfect!

 • Thermomètre sonde

  Kerntemperatuurmeter

  De kerntemperatuurmeter meet de temperatuur binnenin het voedsel en geeft deze weer op het display. Wanneer de gewenste bereidingstemperatuur bereikt is, weerklinkt een signaal. Op die manier worden al uw gerechten perfect zacht en sappig.

Meer ovens en compacte ovens ontdekken

BIK9 MP8TS3 PT

Meer informatie

BIK9 MH8TS3 PT

Meer informatie

BIK7 MP8TS PT

Meer informatie

BIK7 MH8TS PT

Meer informatie

EMEK9 9545 PT

Meer informatie
Bekijk alle ovens en compacte ovens

Bauknecht verdelers bij u in de buurt

Klik op Verkooppunten om een Bauknecht verdeler bij u in de buurt te vinden.

pin