KOOKPLATEN

IEDEREEN KAN KOKEN.

Prestaties, efficiëntie, veiligheid of design? Neem gewoon alles, want dankzij Bauknecht hoeft u niet langer te kiezen. Geniet van een volledig nieuwe flexibiliteit in de keuken, die uw creativiteit prikkelt en koken zoveel afwisselender en gemakkelijker maakt. Alle Bauknecht kookplaten beschikken over innovatieve technologieën die voor elk recept het beste resultaat garanderen.

INDUCTIEKOOKPLAAT

ESPIF 8950 IN

 • FlexiCook - geschikt voor iedere pan
 • Tiptoetsbediening met Premium slider
 • Automatische sensor - de intelligente toezichthouder
 • Pauzefunctie
Meer informatie Verkooppunten
 • cooking assistant

  Inductie

  Warmte ontstaat daar waar ze nodig is: inductie verwarmt de bodem van de kookpot en niet de kookplaat.

 • Fonctions automatiques

  FlexiCook

  De intelligente FlexiCook-functie van de Bauknecht inductiekookplaten herkent automatisch de grootte, het aantal en de positie van de gebruikte kookpotten. Op die manier kunt u probleemloos twee kookpotten verwarmen met verschillende temperaturen, waarbij de ene kookt en de andere suddert. Of u combineert met FlexiCook twee kookzones tot één grote, om ook gerechten in grote kookpotten of -pannen te kunnen bereiden.

 • Pyrolyse

  Kookfuncties

  Perfecte resultaten in een handomdraai. Dankzij de nieuwe kookfuncties wordt koken kinderspel. Met slechts één druk op de knop kiest u een kookfunctie, zoals bijvoorbeeld de smeltstand, warmhoudstand of turbobooster. Vervolgens stelt de kookplaat automatisch de juiste temperatuur in. Voor het beste resultaat, net als een chefkok.

 • DiamondClean

  Slider-technologie

  Dankzij de moderne bedieningstechnologie stelt u de temperatuur en de functies van uw Bauknecht kookplaat in door eenvoudig met uw vinger over de slider te glijden. Zonder meermaals te hoeven tikken stelt u voor elke kookzone het gewenste vermogen in en kunt u de temperatuur voor smelten of sudderen nauwgezet regelen.

Meer kookplaten ontdekken

ESPIF 8950 IN

Meer informatie

ESIT 7740 IN

Meer informatie

CTAI 6740FS NE

Meer informatie

CTAI 6740FS IN

Meer informatie

CTAI 9640FFS IN

Meer informatie

CTAI 6640FS IN

Meer informatie
Bekijk alle kookplaten

Bauknecht verdelers bij u in de buurt

Klik op Verkooppunten om een Bauknecht verdeler bij u in de buurt te vinden.

pin