MICROGOLFOVENS

MOEITELOOS EN BUITENGEWOON RESULTAAT.

Met de microgolfovens van Bauknecht lukken de meest uiteenlopende gerechten perfect, dankzij een veelheid aan handige functies, die er samen voor zorgen dat de smaak van de ingrediënten behouden blijft. Klinkt goed? Het wordt nog beter! U kunt kiezen tussen verschillende instellingen en zelfs functies combineren!

microwave

COMBIMICROGOLFOVEN

EMPK9 9645 PT

 • ProCook timer: eenvoudig en overzichtelijk
 • Crispfunctie met Crispschaal
 • Stomen met stoomschaal
 • Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal
Meer informatie Verkooppunten
 • Crispfunctie

  Door de werking van de 3D-technologie en grill bereikt de speciale Crispplaat snel de ideale temperatuur om voedsel te bruinen en krokant te maken, ook aan de onderkant. De grill is perfect voor braadstukken, pizza's, omeletten en taarten. De grill werkt overigens drie keer sneller dan traditioneel grillen en verbruikt minder energie.

 • Turbo hete lucht

  De turbo heteluchtfunctie van de Bauknecht microgolfoven zorgt voor een bijzonder gelijkmatige temperatuur tijdens de bereiding. Zo maakt u heel eenvoudig perfecte merengues, cakes, taarten, ovenschotels, gebraden vlees en gevogelte. In de combimodus kunt u meerdere functies met elkaar combineren, zoals bijvoorbeeld de turbo hetelucht- en microgolffunctie.

 • Rapid Defrost

  De speciale ontdooifunctie zorgt ervoor dat diepgevroren producten snel, maar zorgvuldig worden ontdooid. Daarbij waarborgen de 5 speciale ontdooiprogramma's voor vlees, vis, gevogelte, brood en groenten een bijzonder gelijkmatig en tot 7 maal sneller ontdooigemak dan een normale ontdooifunctie.*

  * In vergelijking met een ontdooifunctie op 160 Watt.

 • Bread Defrost

  Met de speciale ontdooifunctie voor brood is één druk op de knop voldoende; uw brood wordt 3 maal sneller dan in een oven ontdooid en afgebakken.* Voor heerlijk knapperig brood.

  * In vergelijking met een reguliere oven op 180°C met boven-/onderwarmte.

Meer microgolfovens ontdekken

EMPK9 9645 PT

Meer informatie

EMPK7 9645 PT

Meer informatie

EMNK7 2238 PT

Meer informatie

EMPK7 6645 PT

Meer informatie

EMDK7 6638 PT

Meer informatie

EMPK3 3545 IN

Meer informatie
Bekijk alle microgolfovens

Bauknecht verdelers bij u in de buurt

Klik op Verkooppunten om een Bauknecht verdeler bij u in de buurt te vinden.

pin