KOELKASTEN EN DIEPVRIEZERS

VOOR LANGERE VERSHEID.

Wat er ook op uw winkellijstje staat: vis, vlees, groenten of fruit... op een ding kunt u vertrouwen: in uw Bauknecht koelkast blijft al het voedsel langer vers en lekker. Daarvoor zorgen innovatieve technologieën, zoals Zero° BioZone en ProFresh, die steeds voor de juiste bewaaromstandigheden zorgen. U proeft het verschil!

KOEL/VRIESCOMBINATIE A+++

KGIS 3182 A+++

 • Nishoogte 178 cm
 • ProFresh technologie en Zero° BioZone
 • StopFrost
 • SetmoQuick deurbevestiging
Meer informatie Verkooppunten
 • ProFresh

  Houdt voedsel langer vers

  Met de innovatieve ProFresh-technologie blijven vitaminen en voedingstoffen in uw voedsel zo goed mogelijk behouden. ProFresh controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale omstandigheden voor uw voedsel.

 • Zero° BioZone

  Ideaal voor vlees en vis te bewaren

  Un compartiment spécial avec un système de ventilation intelligent et un ventilateur spécifique assurent une température optimale d'environ 0°C et un taux d'humidité idéal pour préserver la fraîcheur des aliments très sensibles comme le poisson et la viande. Désactivé, ce compartiment peut être utilisé comme un tiroir normal dans le réfrigérateur.

 • ProFreeze

  Vermindert vriesbrand tot 50%*

  Met ProFreeze beperkt u vriesbrand tot 50%.* Deze technologie voorkomt temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat de smaak en de natuurlijke consistentie van diepgevroren voedsel na ontdooiing optimaal behouden blijven.

  * Op basis van resultaten van SLG Prüf und Zertifizierungs GmbH, een onafhankelijk instituut, waarbij een Bauknecht diepvriezer met ProFreeze technologie vergeleken wordt met een Bauknecht diepvriezer zonder ProFreeze technologie.

 • ShockFreeze

  Invriezen als een professional

  Vriest voedsel perfect in: hoe sneller het voedsel wordt ingevroren, des te beter de structuur en voedingseigenschappen bewaard blijven. ShockFreeze is de snelste invriestechnologie op de markt die geïnspireerd is op professionele chefs. Het speciale snelvriesvak kan indien nodig worden geactiveerd om razendsnel maximaal 2kg voedsel binnen 4 uur in te vriezen.

 • Energie-efficiëntie A+++

  Bespaar energie

  Met een Bauknecht koelkast met energieklasse A+++ volgt u de actuele trend. Het koelen van voedsel vergt hiermee slechts circa de helft van de energie die een koelkast met energieklasse A+ zou verbruiken. Zo levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van ons milieu.

 • NoFrost

  Ontdooien is verleden tijd

  Met Bauknecht behoort ontdooien tot het verleden. Dankzij de NoFrost-technologie wordt de koude lucht geventileerd in het diepvriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. Met NoFrost is er geen ijsafzetting meer.

Meer koelkasten en diepvriezers ontdekken

KGIS 3194 A++

Meer informatie

KGIS 3182 A+++

Meer informatie

KGIF 3182/A++ SF

Meer informatie

KGIE 1180 SF A++

Meer informatie

KGIE 2164 A++

Meer informatie

KVIF 3184 A++

Meer informatie

KRIF 3184 A++

Meer informatie

KRIF 3141 A++

Meer informatie

GKIE 3883 A++

Meer informatie

GKIE 2884 A++

Meer informatie
Bekijk alle koel/vriescombinaties Bekijk alle koelkasten Bekijk alle diepvriezers

Bauknecht verdelers bij u in de buurt

Klik op Verkooppunten om een Bauknecht verdeler bij u in de buurt te vinden.

pin