Boek een technieker

Telefonisch een serviceafspraak maken

U kunt 5 dagen per week telefonisch een technieker boeken.

U kunt onze medewerkers van de Bauknecht Consumentenlijn bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00-18:00 uur.

02 - 263 33 33*

*Gesprekskosten worden berekend tegen lokaal tarief. Voor gebruik van uw mobiele telefoon kan uw provider extra kosten in rekening brengen. Gesprekken kunnen opgenomen worden voor trainingsdoeleinden.

Bij Bauknecht zijn we trots op de kwaliteit van onze producten. Mocht er toch een defect ontstaan, dan zullen onze medewerkers van de Bauknecht Consumentenlijn u zo snel mogelijk ondersteuning bieden.

Online een serviceafspraak maken

Via drie eenvoudige stappen maakt u zelf een serviceafspraak: 1 Uw gegevens, 2 Uw afspraak, 3 De bevestiging van uw afspraak. Nadat de online serviceafspraak is afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail met de afspraak en een link, waarmee u uw opdracht kunt inkijken, wijzigen of annuleren. En u ontvangt de dag voor het bezoek een herinneringsmail en SMS die u het bezoek nogmaals aankondigen. Dit is uw bestelling. Gelieve ervoor te zorgen dat op de bevestigde datum iemand op het bezoekadres aanwezig is. Onze technieker belt u een ½ uur voor het bezoek. Wenst u de afspraak te verplaatsen, dan vragen wij u vriendelijk om tenminste de dag vóór de geboekte datum vóór 16u30 telefonisch contact met ons op te nemen.

De betaling van de rekening is alleen via pin of credit card mogelijk. In geval van garantie of verlengde garantie vragen wij u om de voorwaarden na te lezen, en de documenten klaar te leggen bij het bezoek.

Online serviceafspraak maken

Garantie- en reparatievoorwaarden
Garantievoorwaarden
Reparatievoorwaarden

Vergelijken ( Producten )

Voeg nog een product toe om te vergelijken