Deze heerlijke muffins die bijna in één enkele hap gegeten kunnen worden, komen uit de Verenigde Staten. Ze worden 's morgens gegeten als ontbijt of als tussendoortje in de namiddag en zijn meestal zoet, maar kunnen ook hartig worden bereid.
Giet alle ingrediënten behalve de chocoladedruppels in een kom en klop met een garde tot u een glad deeg krijgt. Voeg vervolgens de chocoladedruppels toe en giet alles in vormpjes geschikt voor de microgolfoven. Plaats de vormpjes in de microgolfoven: na 6 minuten zijn uw muffins klaar. Een extra tip: voeg wat kaneelpoeder toe aan het deeg.
Stap 1
Giet alle ingrediënten in een kom, behalve de chocoladedruppels. De bloem moet vooraf worden gezeefd samen met de gist en cacao. Klop alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Voeg tot slot de chocoladedruppels toe en blijf mengen.
Stap 2
Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes geschikt voor de microgolfoven. Probeer de vormpjes niet tot de rand te vullen. Plaats dan de vormpjes op de Crispplaat.
Stap 3
Plaats de Crispplaat in de microgolfoven. Selecteer de Crispfunctie met Auto-vermogen. Bereidingstijd: 6 min.
Sluiten
Waar te koop?