Hamburger met schimmelkaas en paprika's

Hamburger met schimmelkaas en paprika's

Dit is de klassieke Amerikaanse "Blue Cheese" hamburger die dankzij de gorgonzola en de paprika's een geweldige smaak krijgt. Een lekker hoofdgerecht voor een etentje met vrienden.

Kruid het vlees met peper en zout, vorm hamburgers en leg ze dan op de Crispplaat met gorgonzolakaas bovenop. Snij de ui in ringen en besprenkel met balsamicoazijn. Leg de paprikareepjes, de gesneden tomaten, de gesneden ui en de broodjes ernaast. Na een paar minuten in de microgolfoven is het gerecht klaar. Een extra tip: voeg wat sesamzaadjes toe aan de hamburgermix.

  • KOOKTIJD : 6 min
  • VOORBEREIDING : 20 min
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Gemakkelijk
Ingrediënten
  • 400 g rundergehakt
  • 4 hamburgerbroodje
  • 2 paprika's
  • 1 rode ui
  • 100 g schimmelkaas
  • 2 tomaat
  • 2 koffielepels balsamicoazijn
  • zout
  • peper
Ingrediënten - Hamburger met schimmelkaas en paprika's
Beschrijving
Beschrijving - Hamburger met schimmelkaas en paprika's

Stap 1
Meng het gehakt met peper en zout, verdeel het in de porties die u wilt bereiden en maak zelf hamburgers. Was de paprika's en snij ze in reepjes, snij de tomaten in vieren en de ui in ringen. Doe de groenten in een pan en meng met de balsamicoazijn.

Stap 2
Leg het broodje, de groenten en de hamburger bedekt met schimmelkaas op de Crispplaat.

Stap 3
Plaats de Crispplaat in de microgolfoven. Selecteer de Crispfunctie met Auto-vermogen. Bereidingstijd: 6 min.

Sluiten

Waar te koop?