Gevulde champignons

Gevulde champignons

Champignons worden overal ter wereld gegeten en dit recept geeft ze een bijzondere smaak waardoor ze het perfecte voorgerecht vormen bij een belangrijk etentje.

Begin met het schoonmaken van de champignons: verwijder het vuil en de stengels. Voeg de stengels vervolgens toe aan de rest van de ingrediënten. Vul de champignons met de vulling en rooster ze in de oven. Een extra tip: voeg een snufje gemalen kaneel toe om uw gasten te verrassen met een intrigerend aroma.

  • KOOKTIJD : 25 min
  • VOORBEREIDING : 20 min
  • MOEILIJKHEIDSGRAAD : Gemakkelijk
Ingrediënten
  • 8 eekhoorntjesbrood
  • 1 bosje peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode chilipeper
  • 40 g paneermeel
  • 20 g gedroogde oregano
  • 60 ml olijfolie
  • zout
Ingrediënten - Gevulde champignons
Beschrijving
Beschrijving - Gevulde champignons

Stap 1
Maak eerst de champignons schoon en verwijder vervolgens de stengels. Maak de toppen grondig schoon en maak een klein gaatje waar de stengel zit. Was de peterselie en hak het fijn, samen met de gepelde knoflook en de champignonstengels. Meng de gesneden ingrediënten met de schoongemaakte en gesneden chilipeper, gedroogde oregano, zout, olijfolie en paneermeel.

Stap 2
Vul de champignons met het mengsel en leg ze in een licht ingevette ovenschaal.

Stap 3
Plaats de schaal in de oven en selecteer de conventionele verwarmingsfunctie. Temperatuur: 200°C. Bereidingstijd: 25 min.

Sluiten

Waar te koop?