Lamskoteletten zijn één van de lekkerste vleessoorten en vormen het perfecte hoofdgerecht van een elegante maaltijd of voor een gezellige familiereünie.
Verwijder eerst al het overtollig vet van de lamskoteletten en marineer vervolgens het vlees met kruiden, olie, zout en peper. Maak een bodem van aardappelen in een schaal en leg de gemarineerde koteletten op de aardappelen. Bereid in de oven. Een extra tip: serveer met een beetje korianderzaad voor een frisse en knapperige twist.
Stap 1
Begin met het verwijderen van het overtollig vet van de lamskoteletten. Doe ze in een ovenschaal en breng ze op smaak met zout, peper, rozemarijn, tijm, olijfolie en citroenschillen. Laat ongeveer een half uur marineren.
Stap 2
Ga verder met het schillen en snijden van de aardappelen. Leg ze in een ovenschaal. Leg de gemarineerde lamskoteletten erop en breng op smaak met zout, olijfolie en peper.
Stap 3
Zet de schaal in de oven, plaats het op het tweede niveau en druk op de knop 'Send to the Oven' om alle kookinstellingen naar de oven te sturen of kies 'Plan' om de bereiding op een moment naar keuze te starten.
Sluiten
Waar te koop?