PROMOTIE BERGHOFF

PROMOTIE BERGHOFF

Bij aankoop van minimaal 4 Bauknecht inbouwapparaten waarvan 1 kookplaat met geïntegreerde dampkap ontvang je een BergHOFF kookpottenset cadeau ter waarde van € 329.

Verkooppunten
Hoe ontvang je jouw gratis BergHOFF set?Actievoorwaarden
Created with Sketch.
1

Koop minimaal 4 Bauknecht inbouwapparaten waarvan 1 kookplaat met geïntegreerde dampkap tussen 01.06.2022 en 31.12.2022.

Created with Sketch.
2

Vraag je voucher aan en registreer je aankoop uiterlijk op 31.03.2023.

Created with Sketch.
3

Ontvang de voucher binnen een termijn van 8 weken na goedkeuring van je registratie.

Nu registreren
Inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap

Inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap

Koken in de juiste sfeer.

Bauknecht introduceert een twee-in-één-apparaat: de innovatieve inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap. De perfecte match om meer ruimte in de keuken te creëren. Terwijl je de lekkerste gerechten aan het bereiden bent, worden de kookgeuren meteen bij de bron verwijderd. Met zijn grote gebruiksvriendelijkheid en onderscheidend design, past deze inductiekookplaat naadloos in elke keuken. De finishing touch voor jouw thuis.

Ontdek meer
BergHOFF kookpottenset
BergHOFF kookpottenset

Pure mix van innovatief design en handige functies.

Met deze 6-delige kookpottenset heb je voor elke kookuitdaging de juiste kookpot. Deze potten bieden je de mogelijkheid om de pot af te sluiten door het deksel 180 graden te draaien, daarnaast bevat het glazen deksel geïntegreerde luchtkanalen voor een optimale stoomafvoer. Alle BergHOFF downdraft-producten zijn perfect voor alle kookplaten, dampkappen en afzuigsystemen.

BAUKNECHT VERDELERS IN UW BUURT

Sluiten

Waar te koop?