1953D17A-1B74-4C5A-9D5C-1269E183BB7935F0132F-C7AF-4BD9-BAD9-DEE9E827E559assistantTavola disegno 1CalendarPathFill 1Confirm_flagIcon/Appliance/Cooking/LittleIcon/Appliance/Cooling/LittledownloadFill 1Info_textWASHING MACHINEFill 1LockmoneyTavola disegno 1powerRisorsa 1Icon_searchIcon_searchtoolstoolswashingwellbeing
VAATWASSERS

VAATWASSERS

Flexibiliteit gegarandeerd

De Bauknecht vaatwassers helpen u van het vervelende afwassen af, en precies zoals u het wilt: energie- en waterbesparend, grondig en zorgvuldig, snel en stil. Daardoor is er meer tijd om te koken en te genieten. De binnenkant van de vaatwasser zal u inspireren. De stabiliteit en flexibiliteit van de bovenste korf vereenvoudigen het inladen. De kwalitatief hoogwaardige, stabiele korven ondersteunen uw glazen en borden tijdens het spoelen en dankzij de flexibele laadopties bespaart u heel wat ruimte.

Verkooppunten
Volledig integreerbare vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser

BCIO 3T344 DEL

• PowerClean Pro
• PowerDry
• Sensortechnologie
• Programma 1u Wash&Dry

Meer informatie

FEATURES

FEATURES
POWERCLEAN PRO
POWERCLEAN PRO
FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT
SENSOR
SENSOR
POWERCLEAN PRO

Een technologie die een perfect schone vaat garandeert zonder voorwassen, zelfs bij aangekoekt voedsel. De PowerClean Pro-zone biedt 30% extra ruimte* voor potten en pannen voor een flexibelere, maar stabielere verdeling van de belading. 

POWERCLEAN PRO
FLEXIBILITEIT

De binnenruimte kan eenvoudig worden aangepast met de moduleerbare derde besteklade, de in de hoogte verstelbare bovenste korf en de neerklapbare steunen in de onderste en bovenste korf. Dankzij de flexibele opbergmogelijkheden past uw vaatwasser zich aan elke situatie aan.

FLEXIBILITEIT
SENSOR

Het programma dat automatisch waterdruk, temperatuur en tijd instelt afhankelijk van de mate van vervuiling van de vaat die door de sensor wordt waargenomen. Gegarandeerd een uitstekend reinigingsresultaat en een besparing tot wel 50%* op tijd en water.

SENSOR

BAUKNECHT VERDELERS IN UW BUURT

Verkooppunten

Sluiten

Waar te koop?