1953D17A-1B74-4C5A-9D5C-1269E183BB7935F0132F-C7AF-4BD9-BAD9-DEE9E827E559assistantTavola disegno 1CalendarPathFill 1Confirm_flagIcon/Appliance/Cooking/LittleIcon/Appliance/Cooling/LittledownloadFill 1Info_textWASHING MACHINEFill 1LockmoneyTavola disegno 1powerRisorsa 1Icon_searchIcon_searchtoolstoolswashingwellbeing
Microgolfovens

Microgolfovens

MOEITELOOS EN BUITENGEWOON RESULTAAT

Met de microgolfovens van Bauknecht lukken de meest uiteenlopende gerechten perfect, dankzij een veelheid aan handige functies, die er samen voor zorgen dat de smaak van de ingrediënten behouden blijft. Klinkt goed? Het wordt nog beter! U kunt kiezen tussen verschillende instellingen en zelfs functies combineren!

Verkooppunten

FEATURES

FEATURES
TURBO HETE LUCHT
TURBO HETE LUCHT
DYNAMIC CRISP
DYNAMIC CRISP
DYNAMIQUE CRISP FRY
DYNAMIQUE CRISP FRY
DYNAMIC STEAM
DYNAMIC STEAM
BreadDefrost
BreadDefrost
Rapid Defrost
Rapid Defrost
MYMENU
TURBO HETE LUCHT

De turbo heteluchtfunctie van de Bauknecht microgolfoven zorgt voor een bijzonder gelijkmatige temperatuur tijdens de bereiding. Zo maakt u heel eenvoudig perfecte merengues, cakes, taarten, ovenschotels, gebraden vlees en gevogelte. In de combimodus kunt u meerdere functies met elkaar combineren, zoals bijvoorbeeld de turbo hetelucht- en microgolffunctie.

TURBO HETE LUCHT
DYNAMIC CRISP

Door de werking van de multiwave technologie en de grill bereikt de Crispplaat snel de ideale temperatuur om voedsel te bruinen en heerlijk krokant te maken, ook aan de onderkant. Dynamic Crisp is perfect voor braadstukken, pizza's, omeletten en taarten. De grill is ideaal voor een mooie bruining van de toplaag van uw gerecht en werkt drie keer sneller dan traditioneel grillen en verbruikt minder energie.

DYNAMIC CRISP
DYNAMIQUE CRISP FRY

Dankzij Dynamic Crisp Fry heeft u geen friteuse meer nodig en bereidt u uw snacks vele malen gezonder dan voorheen.

DYNAMIQUE CRISP FRY
DYNAMIC STEAM

Zonder stress koken met stoom. Wanneer u het voedsel in de stoombak hebt geplaatst en de gewenste bereidingstijd hebt geselecteerd, hoeft u alleen maar te wachten op het heerlijke resultaat.

DYNAMIC STEAM
BreadDefrost

Met de speciale ontdooifunctie voor brood is één druk op de knop voldoende; uw brood wordt 3 maal sneller dan in een oven ontdooid en afgebakken.2 Voor heerlijk knapperig brood.<br><br>2 In vergelijking met een reguliere oven op 180°C met boven-/onderwarmte.

BreadDefrost
Rapid Defrost

De speciale ontdooifunctie zorgt ervoor dat diepgevroren producten snel, maar zorgvuldig worden ontdooid. Daarbij waarborgen de 5 speciale ontdooiprogramma's voor vlees, vis, gevogelte, brood en groenten een bijzonder gelijkmatig en tot 7 maal sneller ontdooigemak dan een normale ontdooifunctie.1<br><br>1 In vergelijking met een ontdooifunctie op 160 Watt.

Rapid Defrost
MYMENU

"My Menu" laat u gemakkelijk de benodigde bereidingsmethode kiezen op de inuïtieve display, of via de applicatie op uw mobiele telefoon of tablet. Dankzij sensoren wordt de ideale temperatuur ingesteld voor iedere voedselcategorie, en deze wordt constant gehouden voor onberispelijke resultaten.

MYMENU

BAUKNECHT VERDELERS IN UW BUURT

Verkooppunten

Sluiten

Waar te koop?