KOELKASTEN EN DIEPVRIEZERS

KOELKASTEN EN DIEPVRIEZERS

VOOR LANGERE VERSHEID

Wat er ook op uw winkellijstje staat: vis, vlees, groenten of fruit... op een ding kunt u vertrouwen! In uw Bauknecht koelkast blijft al het voedsel langer vers en lekker. Daarvoor zorgen innovatieve technologieën, zoals Zero° BioZone en ProFresh, die steeds voor de juiste bewaaromstandigheden zorgen. U proeft het verschil!

Verkooppunten

FEATURES

FEATURES
NOFROST
NOFROST
PROFRESH
PROFRESH
SHOCKFREEZE
SHOCKFREEZE
PROFREEZE
PROFREEZE
ZERO° BIOZONE
ZERO° BIOZONE
ONTDOOIEN IS VERLEDEN TIJD

Met Bauknecht behoort ontdooien tot het verleden. Dankzij de NoFrost-technologie wordt de koude lucht geventileerd in het diepvriesgedeelte om ijsvorming te vermijden. Met NoFrost is er geen ijsafzetting meer.

ONTDOOIEN IS VERLEDEN TIJD
HOUDT VOEDSEL LANGER VERS

Met de innovatieve ProFresh-technologie blijven vitaminen en voedingstoffen in uw voedsel zo goed mogelijk behouden. ProFresh controleert en reguleert de luchtvochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale omstandigheden voor uw voedsel.

HOUDT VOEDSEL LANGER VERS HOUDT VOEDSEL LANGER VERS
INVRIEZEN ALS EEN PROFESSIONAL

Vriest voedsel perfect in: hoe sneller het voedsel wordt ingevroren, des te beter de structuur en voedingseigenschappen bewaard blijven. ShockFreeze is de snelste invriestechnologie op de markt die geïnspireerd is op professionele chefs. Het speciale snelvriesvak kan indien nodig worden geactiveerd om razendsnel maximaal 2kg voedsel binnen 4 uur in te vriezen.

INVRIEZEN ALS EEN PROFESSIONAL
VERMINDERT VRIESBRAND TOT 50%*

Met ProFreeze beperkt u vriesbrand tot 50%.* Deze technologie voorkomt temperatuurschommelingen en zorgt ervoor dat de smaak en de natuurlijke consistentie van diepgevroren voedsel na ontdooiing optimaal behouden blijven.

VERMINDERT VRIESBRAND TOT 50%*
IDEAAL VOOR VLEES EN VIS TE BEWAREN

Delicaat voedsel, zoals vlees en vis, worden perfect vers gehouden. Dit speciaal vak met een intelligent ventilatiesysteem en een eigen ventilator zorgt voor de ideale luchtvochtigheid en een optimale temperatuur rond 0°C. Gedeactiveerd kan dit vak gebruikt worden als normale koelruimte.

IDEAAL VOOR VLEES EN VIS TE BEWAREN

BAUKNECHT VERDELERS IN UW BUURT

Verkooppunten

Sluiten

Waar te koop?