ACTIVE CARE DROOGKAST

ACTIVE CARE DROOGKAST

Houd uw kleding in topvorm!

Verkooppunten
Elke keer dat u uw kleding droogt, kunt u er zeker van zijn dat ze in perfecte vorm blijft. De speciale trommelbewegingen verminderen de wrijving tussen de vezels, waardoor slijtage van uw kleding wordt verminderd.
ACTIVE CARE

ACTIVE CARE

De innovatieve Active Care technologie van de nieuwe Bauknecht droogkasten vermindert stofslijtage tot 40%.* Dankzij de zachte trommelbewegingen die de druk op uw kledingstukken verlaagt en een nauwkeurige temperatuurcontrole blijft uw favoriete kleding langer in vorm!

EASY CLEANING FILTER
EASY CLEANING FILTER

Eenvoudiger en sneller reinigen van de condensorfilter


Dankzij de kleine en lichte EasyCleaning condensorfilter hoeft alleen de filter verwijderd en gereinigd te worden, niet de gehele condensor.

SPECIALE PROGRAMMA'S VOOR MAXIMALE BESCHERMING
SPECIALE PROGRAMMA'S VOOR MAXIMALE BESCHERMING

Speciale zorg voor AL uw kledingstukken:


STRIJKKLAAR
Delicaat drogen om het strijken direct na het einde van het programma te vergemakkelijken.

WOL
Wolprogramma goedgekeurd door The Woolmark Company. - Het wolprogramma droogt zelfs delicate wollen kleding voorzichtig en behoedzaam. Door speciale trommelbewegingen wordt vervilting van de vezels voorkomen.

ZEER DELICATE KLEDING
Zelfs voor de fijnste en delicaatste kledingstukken. Het zacht drogen beschermt de microvezels van kledingstukken die specifieke verzorgingsmethoden nodig hebben. Ook geschikt voor delicaat ondergoed, zelfs zijden kledingstukken.

OPFRISPROGRAMMA
Dit programma verwijdert onaangename geuren en frist uw kleding op. Na slechts 20 minuten is uw kleding weer klaar om aan te trekken.

DEKBEDDEN
Programma voor grotere items. Dit speciaal droogprogramma vernieuwt de natuurlijke zachtheid van dekbedden, donsdekens en gewatteerde kleding.

EEN ONMISKENBAAR DESIGN
EEN ONMISKENBAAR DESIGN

De nieuwe Bauknecht Active Care droogkasten zijn de optimale combinatie van functionaliteit en design dankzij de strakke lijnen, de elegante deuropening, de stijlvolle display en mooi vakmanschap.

De Active Care droogkast past perfect bij de Active Care wasmachine: een prachtig duo dat harmonieus geïntegreerd kan worden in elk interieur.

1
2
Image-Element-3
4

BAUKNECHT VERDELERS IN UW BUURT

Sluiten

Waar te koop?